U bevindt zich hier: Home » Oplossingen » Bouw

Bouw

ESTEQ is actief binnen diverse projecten in de bouw en interieurbouw. Daarbij is het van belang alles uniek en op maat gemaakt te leveren, op een zo voordelig mogelijke manier. Denk hierbij aan (design) interieurbouw, module aanpassingen, ombouwen zeecontainers, lichte constructies en plaatwerk, hekwerken, balkonhekwerken, toegangspoorten, luifels en afwerkingen.

ESTEQ is naast ISO 9001:2015 en VCA*2017/6.0 ook EN 1090-2 EXC3 en NEN-EN-ISO 3834-2 gecertificeerd, een internationaal erkend kwaliteitssysteem, dat aangeeft dat een lastechnisch bedrijf op een duidelijk hoger niveau functioneert en aan uitgebreide kwaliteitseisen voldoet. Ons bedrijf staat hiermee aan de top van de lastechnische industrie.

diverse maatconstructies

ESTEQ levert in de bouw op maat gemaakte delen voor diverse constructies en specifieke producten voor de design interieurbouw. Daarbij valt te denken aan: aluminium trappen, hekwerken, balkonhekken en balkonafdekkers. Ook RVS goten en aanrijbeveiligingen vallen binnen dit kader.

Ombouw zeecontainers

ESTEQ is expert in het ombouwen en aanpassen van standaard ISO (zee)containers, van 10’, 20’, 30’en 40’. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever, wordt de container door de engineers bij ESTEQ ontworpen. Deze containers hebben diverse toepassingen; zij kunnen dienen als pop-up units, restaurant, bedrijfsruimte, woonhuis of tuinhuis. Tevens kunnen de containers worden ingezet voor pompsets of aggregaten.

ESTEQ denkt mee

Vaak is het ontwerp van het te maken product al bekend en worden de uitvoeringstekeningen aangeleverd door de klant. ESTEQ zorgt vervolgens voor een adequate en zo efficiënt mogelijke uitvoering hiervan, met zo laag mogelijke kosten.

Ook zijn er projecten waar ESTEQ vanaf het begin, in de ontwerpfase, betrokken is bij het project. Door engineers van ESTEQ vanaf moment één mee te laten denken in de ideeën en ontwerpen, worden maatvoering en technische uitvoerbaarheid van het product goed onderzocht, rekening houdend met de kwaliteitseisen. Zo kunnen mogelijke fouten of uitvoeringsproblemen achteraf voorkomen worden, wat de klant tijd en geld bespaart.

Bovendien heeft ESTEQ alles in huis, waardoor ze de klant ontzorgt wordt met betrekking tot het volledige productie proces, van inkoop tot oplevering en transport van het eindproduct. ESTEQ adviseert tevens over de keuze en mogelijkheden van de verschillende materialen als RVS, staal en aluminium, om tot een perfect maatwerkproduct te komen. Door innovatief (mee) te denken, weet ESTEQ tot een goede oplossing te komen.

Ervaren medewerkers van ESTEQ maken de projecten, groot of klein, tot een succes.

Lees verder

Aanmelden voor onze nieuwsbrief