U bevindt zich hier: Home » Oplossingen » Infrastructuur

Infrastructuur

Voor projecten in de infrastructuur is het van belang om duurzame oplossingen te bieden. Levensduur en de belasting van de materialen zijn componenten om rekening mee te houden.

Telecom

ESTEQ maakt onderdelen voor de telecom. Hierbij kan gedacht worden aan speciale antennebeugels en oplossingen voor het bevestigen aan zendmasten. Praktische toepassingen en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel. De bevestigingen moeten jaren mee gaan. Door weersomstandigheden als wind, vocht en hoge temperatuurverschillen is het belangrijk een solide product te vervaardigen. Elk project vraagt om een specifieke en op maat bedachte aanpak. De producten moeten voldoen aan strenge voorschriften en/of sterkteberekeningen en moeten veilig en bouwtechnisch mogelijk zijn.

Waterbouw en civiele techniek

In de waterbouw en civiele techniek is ESTEQ betrokken bij klanten, waar specifiek maatwerk nodig is. Denk hierbij aan omkastingen bij stuwen of bruggen of trappen, kappen, hekwerken en afwerkingen van damwanden.

ESTEQ is naast ISO 9001:2015 en VCA*2017/6.0 ook EN 1090-2 EXC3 en NEN-EN-ISO 3834-2 gecertificeerd, een internationaal erkend kwaliteits- systeem, dat aangeeft dat een lastechnisch bedrijf op een duidelijk hoger niveau functioneert en aan uitgebreide kwaliteitseisen voldoet. Ons bedrijf staat hiermee aan de top van de lastechnische industrie.

ESTEQ denkt mee

Vaak is het ontwerp van het te maken product al bekend en worden de uitvoeringstekeningen aangeleverd door de klant. ESTEQ zorgt vervolgens voor een adequate en zo efficiënt mogelijke uitvoering hiervan, met zo laag mogelijke kosten.

Ook zijn er projecten waar ESTEQ vanaf het begin, in de ontwerpfase, betrokken is bij het project. Door engineers van ESTEQ vanaf moment één mee te laten denken in de ideeën en ontwerpen, worden maatvoering en technische uitvoerbaarheid van het product goed onderzocht, rekening houdend met de kwaliteitseisen. Zo kunnen mogelijke fouten of uitvoeringsproblemen achteraf voorkomen worden, wat de klant tijd en geld bespaart.

Bovendien heeft ESTEQ alles in huis, waardoor ze de klant ontzorgt wordt met betrekking tot het volledige productie proces, van inkoop tot oplevering en transport van het eindproduct. ESTEQ adviseert tevens over de keuze en mogelijkheden van de verschillende materialen als RVS, staal en aluminium, om tot een perfect maatwerkproduct te komen. Door innovatief (mee) te denken, weet ESTEQ tot een goede oplossing te komen.

Ervaren medewerkers van ESTEQ maken de projecten, groot of klein, tot een succes.

Lees verder

Aanmelden voor onze nieuwsbrief