U bevindt zich hier: Home » Projecten » Aggregaten t.b.v. ARQA

Aggregaten t.b.v. ARQA

In nauwe samenwerking met de klant worden door de engineers en vakmensen prototypen uitontwikkeld en kleine series gemaakt van speciale omkastingen, tanks, lekbakken, verdeel- en schakelkasten t.b.v. aggregaten van ARQA in de verschillende uitvoeringen.

In nauw overleg met de klant ontwerpen de engineers van ESTEQ in 3D een specifiek op maat gemaakt product. Omdat deze voor de verhuur bestemd zijn, moeten de omkastingen geschikt zijn voor intensieve inzet met een lange levensduur, ze moeten efficiënt kunnen worden vervoerd en ze moeten zo duurzaam mogelijk te produceren zijn. Hierbij staan absolute betrouwbaarheid, inbraakproof, intensieve inzet in weer en wind, uitstraling en conservering centraal.

ARQA BV is leverancier van stroomaggregaten die op welke locatie dan ook de juiste stroomvoorzieningen kunnen leveren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de wegenbouw, evenementen, concerten, etc.

Meer informatie?

Bent u enthousiast geworden over wat ESTEQ in metaalbewerking voor u kan betekenen? Vult u dan dit contactformulier in. Eén van onze metaal specialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen of opmerkingen, te beantwoorden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief