U bevindt zich hier: Home » Projecten » Pompunit achter melktankwagen

Pompunit achter de melktankwagen

Voor een klant hebben wij onderdelen voor een pompunit achter de melktankwagen gemaakt. Deze pompunit is ontworpen voor het collecteren van rauwe melk bij de veehouder. Deze unit moet voldoen aan de strengste normen wat betreft levensmiddelentransport, hygiënefactoren en voedselveiligheid.

Een juiste afwerking en conservering zijn in de foodindustrie erg belangrijk. Dit, in verband met de hoge eisen van de voedselveiligheid. Hygiëne speelt daarbij een grote rol. Het eenvoudig kunnen schoonmaken van producten in de foodindustrie is belangrijk in verband met de veiligheid en optimale hygiëne.

ESTEQ is bekend met de regelgeving binnen de voedselveiligheid, waardoor het volledige proces in goede handen is. Bij producten in de foodindustrie kan gedacht worden aan RVS werktafels en stellingen op maat, bordestrappen, koeltanks, RVS opslagtanks of andere producten voor bedrijfsinrichting of gereedschappen.

ESTEQ is naast ISO 9001:2015 en VCA*2017/6.0 ook EN 1090-2 EXC3 en NEN-EN-ISO 3834-2 gecertificeerd, een internationaal erkend kwaliteitssysteem, dat aangeeft dat een lastechnisch bedrijf op een duidelijk hoger niveau functioneert en aan uitgebreide kwaliteitseisen voldoet. Ons bedrijf staat hiermee aan de top van de lastechnische industrie.

Meer informatie?

Bent u enthousiast geworden over wat ESTEQ in metaalbewerking voor u kan betekenen? Vult u dan dit contactformulier in. Eén van onze metaal specialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen of opmerkingen, te beantwoorden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief